Koti » Etony Oy

tony_logo_mvEtony Oy on digitaalisen verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys. Muutaman hengen yrityksenä olemme pieni, mutta sitäkin notkeampi ja sinnikäs. Olemme kovia tekemään töitä sen hyväksi, että sinunkin verkkosivusi ja -palvelusi tuottaisivat tulosta muuallekin kuin kotisivutarjoajille.

Vaikka välineet internetmaailman hyödyntämiseksi ovat lähes kaikkien ulottuvilla, on itse toimeen tarttuminen ja tuloksien saaminen edelleen työntakana. Haluamme vapauttaa sinut tekemään sitä missä olet parhaimmillasi – kehittämään/myymään tuotteitasi ja hoitamaan asiakassuhteita. Hoidamme puolestasi teknisten yksityiskohtien haasteet, verkkosivustojesi jalostamisen, päivittämisen ja markkinoinnin. Toimimme ehdoillasi ja pyrimme aina molempia osapuolia tyydyttäviin ratkaisuihin.

Asiantuntijamme ovat toimineet 90-luvun alkupuolilta saakka erilaisissa verkkomedia-, tutkimus- ja mobiilialan tehtävissä Suomessa mm. Elisalla, Telia-Soneralla ja Fonectalla. Yritys toimii verkostuneesti ja tarvittaessa käytettävissä on lisäkäsiä eri liiketoimintasektoreilta sekä yrityksen partnereiden joukosta että runsaasta alihankintaverkostosta. Etony Oy on myös mukana Atrain -ryhmittymässä, joka on valittu mm. Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi erilaisissa tietoteknisissä palveluissa  vuoteen 2019 saakka.

Mikäli kiinnostuit, niin kerro alla olevalla lomakkeella miten voisimme auttaa.

Terveisin, Kaide

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Kotisivusi

  Kerro miten voimme auttaa?

  Robottivarmistus (pakollinen)

  Autamme asiakkaitamme vapauttamaan resursseja ja hyödyntämään digitaalista maailmaa liiketoimissa.