Koti » Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi ja -mainonta

Löytyvät sivustosi tuotteet ja palvelut Googlen ensimmäiseltä hakusivulta? Saatko tietoa sivustosi markkinoinnin tehokkuudesta? Tarvitsetko sivuillesi lisää vaikuttavaa sisältöä?

Esimerkkejä palveluistamme:

Hakukoneoptimointi (SEO, search engine optimization)

Hakukoneoptimointi on prosessi, jonka avulla sivuillesi tuodaan vierailijoita ns. luonnollisten hakujen kautta. Hakukoneiden pyrkimyksenä on ratkaista ihmisten ongelmia, etsimällä hakijalleen parasta mahdollista tietoa. Tässä on hakukoneoptimoinnin lähtökohta – tarjota optimoitavasta sivustosta mahdollisimman relevanttia tietoa hakijoille ja hakukoneille.

Mikäli haluat sijoittua hakukoneissa hyvin, tulee sinun viestiä hakukoneille haluamasi termit, nimet ja avainsanat sekä sisällössä että sivuston otsikoissa, kuvissa, linkeissä ja osoitteissa. Hakukoneoptimointi tuo pitkäaikaisia ja kestäviä tuloksia, mutta niiden saavuttaminen on pitkä prosessi ja vaatii jatkuvaa ylläpitoa. 

Hakusanamainonta tai -markkinointi (SEM) 

Digitaalisen mainonnan ja  markkinoinnin menetelmä, joka tarkoittaa hakusanalla tai -sanoilla kohdistettavaa mainontaa haku- ja sosiaalistenmedioiden tulossivujen/-listojen yhteydessä.

Hakusanamainonnan toteuttaminen onnistuu ilman suurempaa kokemusta aiheesta, mutta kuten monessa muussakin asiassa, myös tässä tieto on valttia. Huonolla toteutuksella menetät vain rahasi ja työaikaasi, eikä sivujesi liikenne tai tuotteidesi myynti lisäänny juuri nimeksikään. Pyöritämme jatkuvasti useita kymmeniä hakumainonnan kamppanjoita mm. Googlessa, Facebookissa, LinkedInissä. Kysy lisää palvelusta!

Sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi 

Vaikuttava sisältö näyttelee hakukoneoptimoinnissa ja -mainonnassa suurta roolia. Hakukoneet kuten Google arvostavat erityisesti verkkosivujen kokonaissisältöä, tekstiä (jota tulee olla riittävästi) ja siihen liittyviä uniikkeja kuva- ja videosisältöjä.

Suomalainen operaattori halusi sivuilleen erityisesti tiettyä valikoitua kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä. Koska laadukkaan uniikin sisällön lisäksi säännöllinen päivitysaikataulu on tärkeätä, tehtiin sivustolle päivittäinen uutispäivitys muiden kuvallista ja ohjeellista sisältöä sisältävien artikkelinomaisten päivitysten lisäksi.

Läsnäolo eri digitaalisissa kanavissa edellyttää jatkuvaa sitoutumista, aktiivisuutta ja nopeutta. Asiakkaalle tulee viestiä selkeästi, vaikuttavasti ja ystävällisesti. Hoidamme asiakkaan digitaalisten kanavien kontaktit ammattitaitoisesti, olipa kyseessä sitten some-markkinointi, myyntimahdollisuus tai sisällöntuotanto. Toteutamme myös kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja.

Mikäli tämä kaikki tuntuu liian vaikealta itse toteutettavaksi, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kotisivusi

    Kerro miten voimme auttaa?

    Robottivarmistus (pakollinen)