Koti » Pyydä tarjous, tee kysely » Toimitus- ja maksuehdot

Etony Oy:n verkkokauppa eli etony.fi, on Etony Oy:n käyttämä jälleenmyyntikanava ja web-sivusto. Näissä ehdoissa 4L Etony Oy:stä käytetään nimityksiä kauppias, lähettäjä tai jälleenmyyjä.

Tilaaja tai asiakas on näissä ehdoissa Etony Oy:n verkkokaupassa, eli etony.fi -osoitteessa, tilauksen tehnyt henkilö tai yritys/yhteisö.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksen. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas täyttää lomakkeelle omat yhteystietonsa ja valitsee käyttäjätunnukselle henkilökohtaisen salasanan. Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoite. Tilaaminen on helpompaa rekisteröityneelle ja palveluun sisäänkirjautuneelle käyttäjälle, sillä yhteystiedot näkyvät silloin tilauslomakkeella esitäytettyinä. Rekisteröitynyt käyttäjä voi myös tarkistella omaa tilaushistoriaansa.

Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Asiakastietoja voidaan käyttää etony.fi -palvelun omaan suoramarkkinointiin.

Tilaaminen

Yksityishenkilöt
Tilaajan tulee olla yli 15-vuotias, luottokorttitilaajan yli 18-vuotias. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Yritykset
Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava myös yrityksen nimi, yhteyshenkilö, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa ja hyväksynyt toimitus- ja maksuehdot.

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuote-esittelyn yhteydessä.

Palveluiden ja tuotteiden hinnat eivät sisällä voimassa olevaa arvonlisäveroa. Arvonlisäveron suuruus ilmoitetaan kun palvelut on lisätty ostoskoriin.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksutavat

Hyväksymme kaikkien suomalaisten verkkopankkien verkkomaksut (maksuvälittäjänä Checkout Finland Oy):
Nordea, Sampo, Osuuspankki, Aktia, Handelsbanken ja muut Suomen pankit

Verkkopankkien välittäjänä toimii suomalainen Checkout -maksunvälityspalvelu, joka on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Hyväksymme seuraavat luottokorttimaksut (maksuvälittäjänä PayPal Inc.):
Visa, Mastercard, Discover ja American Express

Kansainväliset maksutavat:
PayPal -tili

Valittuasi maksutavan tarjoamistamme vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy kyseisen maksutavan järjestelmään suojattuna yhteytenä. Suoritettuasi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Verkkopankkimaksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Luottokortti- tai PayPal -maksu suoritetaan PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (kotipaikka Luxemburg) hallinnoimalle tilille, josta maksut siirretään kauppiaalle.

Hyväksymme myös ennakkomaksun tilisiirtona:
Tilaajalle toimitetaan lasku/tilitiedot tilauksesta tilausvahvistuksen yhteydessä. Kun tilaaja on maksanut ennakkolaskun, tuotteet toimitetaan tilaajalle.

Emme hyväksy postiennakkoa maksuvälineenä.

Maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä Visalla, Mastercardilla, Discoveryllä ja American Expressillä. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Mastercard, Discovery, American Express) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. välille, joka on maksun saaja. PayPal tilittää maksun myöhemmin kauppiaan PayPal -tilille.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan suojattuun järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Toimitustavat

Palvelutuotteet toimitetaan asiakkaalle sähköisessä muodossa sähköpostitse tai/ja ladattavana linkkinä, kun tuote on tilauksen yhteydessä annettujen ehtojen mukaisesti valmis. Koulutustuotteet toimitetaan sovittuna ajankohtana ja sovitussa paikassa. Fyysisissä tuotteissa käytämme lähetysten toimittamiseen Itellaa (eli Suomen Postia).

Tuotteet (toimitusaika 3 arkipäivää ensimmäinen versio) lähetetään mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta, kuitenkin viimeistään kolmen päivän arkipäivän kuluttua asiakkaan lähettävien oleellisten tietojen jälkeen.

Toimituskulut

Palvelutuotteilla ei ole toimitusmaksua.

Itellan kautta toimitettavista lähetyksistä perimme toimituskuluja lähetyksen koko, paino sekä vastaanottajan kohdemaa huomioiden. Toimitus- ja pakkauskulujen määrä näkyy tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitusaika

Yksittäisen tuotteen toimitusaika on merkitty tuotteen tuotekuvaukseen.

Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme aina verkkokaupan etusivulla (esimerkiksi loma-ajan toimitukset).

Asiakaspalautukset

Palvelutuotteita ovat sellaiset tuotteet, jotka vaativat myyjän ja asiakkaaan kanssakäyntiä. Palvelutuotteilla on oma ohjeistus ja lainsäädäntö.

Kun palvelutuotteen tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova.

Palvelutuotteiden palautuksesta, muutoksista, takuusta ja huollosta on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme.

Fyysisillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus noutohetkestä. Tuotteiden tulee olla myyntikunnossa ja asiallisesti pakattu lähetystä varten.

Vastuunrajoitus

Tämä web-sivusto sisältää linkkejä muiden palveluntuottajien sivustoille. Kauppias ei ole vastuussa ulkopuolisten palveluntuottajien sivustojen mahdollisesti sisältämästä laittomasta sisällöstä tai muista lainrikkomuksista.

Verkkokaupan sisältö on laadittu ja tarkistettu erittäin huolellisesti. Siitä huolimatta kauppias ei vastaa sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä ja/tai laadusta.

Sivustolla esitetyt esimerkit ovat viitteellisiä, eivätkä ole tae saavutettavista tuloksista. Tulosten saavuttaminen riippuu monesta asiasta.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Riita-asiat pyritään ratkaisemaan keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei saavuteta yksimielisyyttä kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa neuvottelujen alkamisesta, erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti yksijäsenisessä välimiesoikeudessa Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sääntöjen mukaisesti Helsingissä.

Sopimuksen muuttaminen

Kauppiaalla on oikeus milloin tahansa muuttaa etony.fi -verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Sopimusehtojen voimassaolo

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 1.11.2013 lukien.

Yhteystiedot ja rekisterinpitäjä

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta tilaus(at)etony.fi
– puhelimitse numerosta (arkisin klo 10-15): 050 337 4596

Postiosoite:

Etony Oy
Ilomäenpolku 7 E 2
00840 Helsinki