Koti » Muunnelmatuotteen lisääminen verkkokauppaan

Muunnelmatuotteen lisääminen verkkokauppaan

WooCommerce -verkkokauppa sisältää valmiina muunnelmatuote-toiminnon, jonka avulla voidaan tuotteen eri variaatiot, kuten koko tai väri, lisätä valinnaksi yhden tuotteen alle. Muunnelmatuotteen lisääminen voi tuntua haastavalta, mutta mutta on varsin selkeä prosessi.

1. Valitse tuotetyypiksi Muunnelmatuote

Mene tuotteen hallintasivulle, jolle haluat luoda muunnelmia. Valitse yksittäisen tuotteen sivulta “tuotetiedot” -osiosta “Muunnelmatuote”.

2. Lisää ominaisuus ja vaihtoehdot tuotteelle

Siirry Ominaisuudet -välilehdelle ja klikkaa ”Lisää” -nappia Mukautettu ominaisuus -palkin takaa. Alle aukeaa kentät täytettäväksi, missä annetaan kullekin ominaisuudelle nimi sekä vaihtoehdot. Varmista että laitat merkin kohtaan “Käytetään muunnelmissa”, jolloin muunnelman voi valita verkkokaupasta.

  1. Anna ominaisuudelle nimi. Tämä nimi näytetään verkkokaupassa (esimerkiksi “Koko”).
  2. Syötä Arvot-kohtaan vaihtoehdot, jotka kyseiselle ominaisuudelle on saatavilla (esimerkiksi S, M, L jne.).
  3. Laita valinta kohtaan “Käytetään muunnelmissa”. Jos haluat vaihtoehdot näkyväksi tuotesivun lisätiedoissa, valitse myös “Näkyy tuotesivulla”.
  4. Tallenna ominaisuus.

3. Luo muunnelmat tuottelle

Siirry Muunnelmat -välilehdelle luodaksesi muunnelmat tuotteelle. Voit luoda muunnelmat joko yksitellen tai kaikki vaihtoehdot kerralla (Lisää muunnelma / Tee muunnelmia kaikista ominaisuuksista).

Kun muunnelmat on luotu, avaa jokainen muunnelma erikseen pienestä nuolesta, jonka näet viemällä hiiren kursorin muunnelman päälle. Anna jokaiselle tuotemuunnelmalle tarvittavat tiedot, kuten tuotetunnus, hinta ja varastosaldo.

  1. Luo muunnelmat
  2. Syötä muunnelmille tuotetiedot
  3. Tallenna muutokset