Koti » Konsultointi

Konsultointi

Kun omat resurssit eivät riitä tai halutaan ulkopuolista näkemystä verkko- tai vihreän liiketoiminnan toteuttamiseksi kutsu eTony apuun. Autamme asiakkaitamme vapauttamaan resursseja, säästämään kustannuksia ja hyötymään digitaalisen ja vihreän toiminnan mahdollisuuksista.

Verkkoliiketoiminta

Tarvitsetko apua uuden verkkonäkyvyyden perustamiseksi? Oletko aloittava yrittäjä, joka haluaa sparrausta tuotteen tai palvelun perustamiseksi nettiin?

Autamme sinua mielellämme mm.
– yrityksen/tuotteen verkkotoimintamallin analysoimisessa
– erilaisten verkkoansaintamallien suunnittelussa
– optimaalisten verkkonimien ja -osoitteiden määrittämisessä
– tarvittavien teknisten alustojen ja palvelujen kartoittamisessa
– sisältö- ja markkinointikeinojen kirjoittamisessa

Tarvittaessa on mahdollista saada mm. kansainvälistä sisältönäkyvyyttä omille tuotteilleen varsin nopeasti esim. ostamalla jo toimivan verkkopalvelun. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella.

Vihreä liiketoiminta

Vihreys ei ole vain viestintää ja ulkoisen kuvan hallintaa vaan se tuottaa myös uusi toimintatapoja, uusia mahdollisuuksia ja kustannussäästöjä. Olemme kartoittaneet vihreän liiketoiminnan mahdollisuuksia mm. Yhdysvalloissa ja tuomme yritykseesi uudenlaisia näkökulmia.

Vihreys tulee vakiintumaan osaksi edelläkävijäyritysten jokapäiväistä toimintaa. Aikooko sinun yrityksesi olla näiden edelläkävijöiden joukossa?

Jätä yhteydenottopyyntö:

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kotisivusi

    Kerro miten voimme auttaa?

    Robottivarmistus (pakollinen)