Home » Blogi » Vuokraa asiantuntija uusi palvelu yrityksille

Vuokraa asiantuntija uusi palvelu yrityksille

Erillaiset vuokra- ja leasing-mallit ovat kasvavia toimintatapoja jo monissa liiketoiminnoissa. Maailmalla ja Suomessakin ovat yleistyneet myös erilaiset vuokratyöntekijäpalvelut mm. vuokrajohtajia on tarjolla jo paljon. Asiantuntijoita on pitänyt tähän saakka hankkiä lähinnä konsultitoimistoista.

Nyt voit saada tiimiisi vahvistusta helposti ja vaivattomasti yrityksille suunnattujen verkkoliiketoiminnan asiantuntijavuokrauksen avulla. Verkkoliiketoiminnan asiantuntija on liiketoimintasi moniottelija, joka tarkastelee kokonaisvaltaisesti yrityksesi mahdollisuuksia verkossa.

Yritysjohdon näkökulmasta ajateltuna on helppo ymmärtää, miksi vuokraus on kiinnostava vaihtoehto erittäin tärkeän, mutta mahdollisesti määräaikaisen projektin hoitamiseen. Vuokra-asiantuntija on nopeasti käytettävissä ja ei edellytä isoa rekrytointiprosessia. Vuokraaminen on myös yrityksen kannalta riskittömämpää kuin kokonaan uuden henkilön palkkaaminen.

Tilapäisyydestä johtuen asiantuntijan avulla tehtävään saadaan todennäköisesti  kokeneempi ja osaavampi vaihtoehto kuin rekrytoimalla saman tason osaaja pysyvään työsuhteeseen.

Kun tarve on määräaikainen, vuokraasiantuntijan käyttöön pätee hyvin tuttu sanonta: jos voit vuokrata, älä osta.